maandag, juni 23, 2008

Jarig!

Afgelopen maandag was ik jarig en dat hebben we uitgebreid gevierd....eerst natuurlijk om 12:00 uur 's nachts. Marco had om 23:59 de wekker gezet zodat hij mij om 12 uur precies goed kon toezingen....
's Morgens (vroeg) hebben we gezellig samen ontbeten en daarna kwamen mijn ouders op de koffie. Om 10:00 uur werd er hier boven op een enorme bos rode rozen bezorgd die Marco had besteld...een hele verrassing! De hele dag door belden er allerlei mensen om te feliciteren en via de post ontving ik ook nog eens 10 verjaardagkaarten...iedereen die aan mijn verjaardag gedacht heeft: hartelijk bedankt!

's Avonds wilden we gezellig uit eten gaan in ons eigen dorpje. Je hebt hier een leuk en goed restaurant ('t Pakhuis) dat ook op maandag open is, dus vol goede moed reden wij naar het centrum. Helaas bleek het restaurant vandaag plotseling door familie-omstandigheden dicht te zijn. Voor de uitbaters van dit restaurant was dit natuurlijk vervelender dan voor ons, maar een beetje jammer vonden wij het wel!
Omdat we niet voor een gat te vangen zijn, gingen we op zoek naar een ander leuk restaurantje, alleen bleek dat nog niet zo makkelijk te zijn. Alle restaurants die onze wereldstad rijk is, bleken op maandag gesloten te zijn....op het Pakhuis, de Dukdalf en een Chinees restaurant na. Moegelopen zijn we uiteindelijk bij de de Dukdalf neergestreken en hebben we er alsnog een gezellige avond van gemaakt!

De openingstijden van de restaurants waren wel even wennen voor ons, nu we net aan de -zeer ruime- openingstijden van de Arubaanse horeca gewend waren geraakt. Maar nu hebben we tenminste een goed excuus om op een andere dag terug te gaan naar 't Pakhuis ;-)